آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel مرحله به مرحله

آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel
وردپرس يك سيستم مديريت محتوا كاملا رايگان و اپن سورس هست كه شما بوسيله آن قادر خواهيد بود براحتي يك وبلاگ – فوتوبلاگ – پادكست – گالري و .. بسازيد . وردپرس توسط زبان بسيار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL براي ذخيره داده ها استفاده مي كند .



خیلی از کاربران در اینترنت دفعات زیادی تلاش برای طراحی سایت کرده اند اما موفق نشدند.. امروز ما با آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel با وردپرس این امکان را به شما میدهیم که طی گذراندن بیست مرحله آموزشی به راحتی سایت خودتان را طراحی کنید و با همیاری علم دانلود دست به موفقیت زده و طراح وب شوید .





خب با آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel میپردازیم. روش نصب وردپرس در هاست ها باهم فرق میکند البطه رابط کاربری هاست ها تقریبا مثل همه و فرق چندانی بینشون نیست من تصمیم گرفتم اموزش رو روی هاست Cpanel بدم چون بیشتر سایت های فروش از اسکریپت سی پنل استفاده میکنن.
خب! در ابتدای مرحله به سایت وردپرس مراجعه کنید و اخرین ورژن وردپرس فارسی را دانلود کنید

در مرحله اول باید مطابق شکل زیر وارد پوشه فایل های خود روی هاست که تهیه کردید وارد شوید.

وقتی بر روی File Manager کلیک کنید وارد صفحه ای می شوید که در قسمت سمت چپ آن مشابه شکل زیر پوشه public_html را مشاهده می کنید.

پوشه pubilc_html ریشه هاست شماست و شما باید در همین پوشه فایل های وردپرس خود را قرار دهید.
برای قرار گرفتن فایل های وردپرس در پوشه public_html باید مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در هاست نسخه وردپرس را به صورت فایل zip آپلود کنید.

پس از آپلود شدن پوشه وردپرس باید بر روی پوشه زیپ آن راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا پوشه وردپرس را از زیپ خارج کنید.

مطابق شکل زیر وقتی نسخه وردپرس را extract می کنیم باید فایل زیپ آن را از داخل سی پنل خود پاک کنید.

سپس بر روی پوشه آبی رنگ wordpress در شکل بالا کلیک می کنیم تا تمام فایل های درون پوشه wordpress را از درون پوشه وردپرس به پوشه public_html انتقال دهیم.
همانطور که در شکل زیر می بیند برای انتقال تمام فایل های وردپرس بر روی تمام فایل ها راست کلیک می کنیم و گزینه Move را انتخاب می کنیم.

مطابق شکل زیر یک پنجره ای باز می شود که در این پنجره ، مسیر فعلی تمام فایل های وردپرس به صورت public_html/wordpress/ مشخص شده است و شما باید کلمه wordpress را از مسیر مشخص شده در شکل پاک کنید و فایل ها را به پوشه public_html برای نصب وردپرس روی Cpanel انتقال دهید.

ساخت پایگاه داده
سپس باید کارهای مربوط به دیتابیس را انجام دهیم که برای این کار باید بر روی گزینه Database ®MysQl در داخل سی پنل که در شکل زیر مشخص شده کلیک کنیم.

با کلیک بر روی لینک Database® MysQl که در شکل بالا مشخص شده است وارد صفحه ای مطابق شکل زیر می شویم که باید برای وردپرس خود یک دیتابیس ایجاد کنیم.

webyar نام کاربری هاست ماست که در مرحله اول ساخت پایگاه داده این نام را از ما میخواد و در ادامه داخل کادر سفید باید اسمی را به عنوان اسم دیتابیس تایپ کنیم که در شکل ما نام saze20 را تایپ کرده ایم.
پس از تایپ نام باید بر روی دکمه create Database کلیک می کنیم و یک پاپگاه داده با نام webyar_saze20 ایجاد می شود.
لطفا نام پایگاه داده را به خاطر داشته باشید یا جایی آن را save کنید تا در مرحله نصب وردپرس به مشکل نخورید

در مرحله بعد باید مطابق شکل زیر برای پایگاه داده ای که ایجاد کردیم نام کاربری و پسورد تعریف کنیم.
لطفا پسورد را به خاطر داشته باشید یا جایی آن را save کنید تا در مرحله نصب وردپرس به مشکل نخورید

همانطور که در صحه فبل دیدید نام کاربری پایگاه داده را webyar_saze22 تعریف کرده ایم و باید حتما پسورد پایگاه داده را هم مشخص کنید و آن را خوب به خاطر بسپارید چون در مراحل بعدی نصب به آن نیاز دارید. در مرحله بعد باید طبق شکل زیر نام کاربری را به پایگاه داده اضافه کنیم.

وارد صفحه ای مطابق شکل زیر می شویم که باید تمام گزینه های موجود در آن را انتخاب کنیم و سپس بر روی دکمه “Make change” کلیک می کنیم تا برای نصب وردپرس روی Cpanel پایگاه داده به صورت کامل ایجاد شود.

خب تا اینجای کار درست اومدیم اگر تمامی مراحل به دقت انجام داده باشید این صفحه برای شما نمایش داده میشود
توجه!
اگر تمامی مراحل را درست انجام دادید و این صفحه برای شما نمایش داده نشد به یکی از سه روش زیر بر میخورد
- اگر شما فایل زیپ وردپرس را در مرحله چهارم آموزش به خوبی آپلود نکره اید و یا فایل دانلودی شما ناقص میباشد
- محتویات پوشه وردپرس در مرحله هشتم آموزش به درستی در public_html قرار نگرفته اند
- دامنه شما هنوز ثبت نشده است اگر تازه دامین خریداری کرده اید باید حداکثر زمان تا 48 ساعت صبر کنید تا دامنه به درستی ثبت شود
تا اینجا کار درست انجام دادیم حالا در صفحه نصب وردپرس در تصویر پایین مشاهده میکنید بر روی دکمه بزن بریم کلیک میکنیم تا وارد مرحله بعدی نصب وردپرس شویم!

در مرحله بعدی نام پایگاه داده و نام کاربری و رمز که در محله یازدهم تا سیزدهم وارد کردید میخواهد که هنگام ساخت پایگاه داده وارد کردید.

خب بعد از این که تمامی اطلاعت را کامل کردید پیغامی برای شما نمایش داده میشود وردپرس به درستی برای شما نصب شده است

در این مرحله وردپرس از شما میخواد که اطلاعات مربوط به سایتتان را تکمیل کنید
عنوان سایت: عنوان دلخواه که برای سایت تان میزاربد این نامی است که بعد از مدتی توسط موتور های جستجو در گوگل نمایش داده میشود
نام کاربری : در این قسمت نام کاربری وردپرس شما برای ورود به پنل مدیریت سایتتان
رمز : رمز پیشخوان وردپرس برای لوگین به صفحه مدیریت سایت در این قسمت سعی کنید رمز سخت انخاب کنید . خود وردپرس پیشنهاد ساخت رمز به صورت خودکار دارد پیشنهاد ما تایید رمز توسط وردپرس است
ایمیل : ایمیل که برای سایت تان میخواهید استفاده کنید
نمایش به موتور های جستجو : در این قسمت زمانی که تیک خورده باشد وردپرس اجازه خواندن مطالب را به موتور های جستجو را نمیدهد در غیر این صورت موتور های جستجو کارشون این است که هر زمان از جانب سایت شما مطالب یا برگه ای ایجاد شد موتور های جستجو شروع به خواندن برگه شما میکنند و بعد از مدت کوتاهی برگه شما در نتایج گوگل دیده میشود

بعد از انجام این مراحل پیشخوان ورپرس به درستی برای شما نصب میشود و شما از این آدرس قادر خواهید بود به پیشخوان وردپرس وارد شوید
https://sitename.com/wp-login.php
در قسمت sitename شما باید ادرس دامین خودتان را وارد کنید
و در ادامه صفحه login برای شما نمایش داده میشود
نام کاربری : نامی که در مرحله قبل برای وردپرس وارد کردید وارد کنید
پسورد: پسورد که برای سایت وردپرس انتخاب کردید وارد کنید

در اینجا با محیط وردپرس آشنا میشوید در بخش نوشتن میتوانید نوشته تازه برای سایتتان بنویسید

در قسمت نصب قالب ها میتوانید قالب که دوست دارید انتخاب کنید و اگر قالب وردپرس خریده اید از بخش افزودن در منو بالا سایت میتوانید اضافه و نصب کنید

افزونه به معنای نرم افزار کوچکی است که به برنامۀ اصلی امکانات جانبی و مکمل را اضافه میکند. که در وردپرس افزونهها، امکاناتی را به این نرم افزار تحت وب افزوده و باعث افزایش کارآیی آن میشوند. به طور عادی در وردپرس شما فقط میتوانید از امکاناتی که در هستۀ آن وجود دارد استفاده کنید. البته این امکانات آن قدر کامل هست که شما نیازی به چیز دیگری نداشته باشید. اما از آنجایی که گنجاندن امکانات بیشتر باعث سنگینتر شدن آن میشود، و از طرف دیگر همۀ کاربران وردپرس به آن نیازی ندارند، این افزونههای وردپرس هستند که کار توسعۀ امکانات وردپرس را به عهده دارند.
آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel

برای نصب و یا افزودن افزونه در بخش افزونه ها قسمت افزودن میتوانید افزونه های دلخواه وردپرس خودتان را نصب کنید

برای اضافه کردن کاربر جدید برای سایت در بخش کاربران قسمت افزودن بروید
نام کاربری و اطلاعات مربوط به کاربر جدید را میتوانید تکمیل کنید و سطح دسترسی کاربر تشخیص دهید که به چه نقاطی از سایت دسترسی داشته باشند

- سئو بسیار قوی در مقایسه با سایر اسکریپت های آماده
- سادگی کارکردن با بخش مدیریت محتوا
- انعطاف پذیری قابل توجه
- وجود قالب های رایگان بسیار زیاد در سراسر وب
- سادگی ایجاد پوسته و قالب جدید در وردپرس
- دریافت نسخه های جدید به صورت خودکار
- وجود افزونه های بسیار زیاد برای کاربردهای مختلف
- مکان کدنویسی و توسعه وردپرس به زبان php در نهایت سادگی
- رایگان است
هر یک از مزایای فوق را می توان به طور مفصل توضیح داد اما فکرمیکنم مجال اینکار در این مقاله نباشد. به هر حال همین مزایا برای وردپرس کافی است تا به عنوان یکی از محبوبترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا مطرح شود
قبل از هر کاری باید تا جای ممکن تحقیقات لازم را انجام داد. قطعا هر سیستم آماده ای برای کاربرد خاصی مناسب است و وردپرس مناسبترین اسکریپت برای راه اندازی سایت شخصی و وبلاگ است اما برای کاربردهای حرفه ای بهتر است از سایر اسکریپت های آماده و یا طراحی اختصاصی استفاده کنید.
برای طراحی سایت با وردپرس نیاز نیست هیچ هزینه ای پرداخت کنید و کافیست یک هاست و دامنه تهیه کنید و سایت خود را بارگزاری کنید. البته افرادی هم هستند که برای طراحی قالب وردپرس هزینه دریافت می کنند، در صورتی که بخواهید قالب اختصاصی داشته باشید می توانید به طراحان قالب وردپرس سفارش طراحی قالب بدهید.
آموزش نصب وردپرس روی هاست Cpanel
پیشنهاد می کنیم دوره آموزش ساخت بازی با یونیتی را مشاهده کنید.
پیشنهاد می کنیم آموزش طراحی قالب وردپرس را مشاهده کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش رایگان هک کردن و ساخت آزمایشگاه هک در محیط کالی لینوکس
آموزش نصب لینوکس 2021
آموزش نصب و پیکربندی بلک آرچ لینوکس 2021
بلک آرچ لینوکس
دیدگاهتان را بنویسید